Николай Панчев

Управител

С дейност основана през 1995 год., днес Панчев ЕООД е сред водещите български фирми за търговия и производство на крепежни изделия и индустриални консумативи. Дистрибуторската дейност се осъществява чрез доставки от изцяло утвърдени производители и включва пълната гама крепежни елементи по DIN, ISO и други стандарти, като предоставя възможност за поръчка на нестандартни и ненормирани продукти, по изискване и чертеж на клиента.
Централният офис и склад на Панчев ЕООД е базиран в гр. Пловдив, където фирмата разполага с три специализирани търговски обекта и склад с търговска дейност. Собствената база за производство на първокачествени дюбели за топлоизолация е изключително предимство за нашите клиенти и логистичните ни възможности. Дружеството притежава също така складове и магазини в София, Варна и от скоро в Асеновград а чрез развитата си дистрибуторска мрежа то присъства активно на територията на цялата страна. Производстената гама на ДЮБЕЛИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ включва:

  • Дюбели за закрепване на топлоизолация с полиамиден пирон, използвани за закрепване в тухла, бетон и др. Ф10 с дължини от 100мм-400мм
  • Дюбели за закрепване на топлоизолация с метален пирон, използвани за закрепване в тухла, бетон и др. Ф10 с дължини от 100мм-400мм
  • Дюбели за закрепване на топлоизолация, набивни, използвани за закрепване в бетон, Ф8 с дължини 50мм-170мм
Едно от многобройните доказателства за високото качество на услугите, които дружеството предлага на своите клиенти, е въведената и успешно функционираща от 2004 год. система за управление на качеството EN ISO 9001, издадена от сертифициращата организация TUV NORD CERT.

Categories

Shopping Options

Brands
Manufacturer

Bestsellers

product

Grocery Items

We are so lucky living in such a wonderful time. Our almost unlimited ...
$199.50 $249.50